Ekomama

Ekomama palveluksessasi

Hyvinvointi näkyy sisältä päin ulos, kauneutena, hehkuna ja lämpönä. Siinä onkin kiteytettynä omat mielenkiinnon kohteeni työssäni ekokampaajana, halu hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti sekä tarjota elämyksiä hiuksille ja mielelle.

Visualistina ympäristö on minulle tärkeä ja paikat missä viihdyn luovat ympärilleen rennon ja kauniin ilmapiirin. Ekokampaamo Ekomama on sisustettu itse entisöidyin kalustein. Tervetuloa katsomaan!

Haluan jakaa tieto taitoni teille ekokampaajana. Olen pohtinut sitä miten voimme säilyttää hiuksen elinvoimaisena ja ryhdikkäänä. Pehmeät arvot ja luonnonmukaisuus ovat tätä päivää. Arvojani ovat luonnon kunnioitus ja työssäni käytän pelkästään luonnonkosmetiikkaa. Minulle on tärkeää mistä raaka-aineet ovat peräisin ja olen tuotteiden käytössä säästäväinen.

Tällä hetkellä mietin paljon omia valintoja ja ostan vain tarpeeseen. Maailmassa kun on niin paljon tavaraa että pyrin ostamaan vain jos sitä jotain todella tarvitsen. Tule rohkeasti kysymään juuri sinulle toimivat luonnonkosmetiikkatuotteet ja nauttimaan samalla hemmotteluhetkestä.