Tietosuojaseloste

Tiedote Ekokampaamo Ekomaman asiakkaille uuden EU:n tietosuoja-asetuksen voimaantulosta 25.5 2018.

Ekomaman asiakastietorekisteriä pitää yllä IZettle. He vastaavat tietojen suojauksesta ja sen lisäksi tiedot ovat salasanojen takana Ekomaman henkilökunnan käytettävissä.

Ekomama toimii tietojen käsittelijöinä ja asiakkaiden tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Rekisterissä on asiakkaan nimen lisäksi puhelinnumero ja sähköposti. Näitä tietoja käytetään Ekomaman omaan tiedottamiseen ja markkinointiin. Halutessaan asiakas voi pyytää markkinointikiellon. Sähköpostitiedot antamalla asiakas saa Ekomaman markkinointikirjeen.

Asiakastietoihin saatetaan kerätä tietoja myös asiakkaan mahdollisista herkistymisistä ja allergioista, jotta Ekomama osaa varoa mahdollisia haitallisia aineita. Tämä on asiakkaan oman turvallisuuden vuoksi tärkeää. Asiakasrekisteriin tallentuu käyntipäivät, tehdyt palvelut sekä värien koodit. Rekisteriin saatetaan kirjata myös mahdolliset ostetut tuotteet ja maksetut summat. Jos asiakas haluaa, hän voi nähdä kaiken hänestä kerätyn tiedon ottamalla yhteyttä tietojen käsittelijään eli Ekomamaan, posti@ekomama.fi. p. 0400 931385. Asiakasrekisteri säilytetään lukkojen takana.

Kaikki tiedot voidaan asiakkaan toiveesta myös poistaa asiakastietorekisteristä. Jatkossa Ekomama varmistaa asiakkailtaan suostumuksen tietojen tallentamiseen. Ekokampaamo Ekomama, Koulukatu 3, 20100 Turku.