Minun tarinani

Kuka olen?

Miksi ryhdyin ekokampaajaksi ja ekoyrittäjäksi? No siksi että työlläni olisi jokin suurempi merkitys. Aloin samaan aikaan myös kouluttamaan Suomeen lisää ekokampaajia. Ekokampaajia olen kouluttanut vuodesta 2016 alkaen.

Mistä olen lähtöisin?
Parturi-kampaajaksi valmistuin vuonna 1997, maskeeraajaksi 1999. Olin ammattikorkeakouluopintojeni ajan töissä teatterissa kampaaja-maskeeraajana. Halusin jakaa osaamisen eteenpäin ja valmistuin hiusalan opettajaksi vuonna 2004. Palo opettamiseen oli kova ja tein opettajan töitä yli kymmenen vuotta. (Estenomi, amk, opettaja)

Mitä nyt juuri kuuluu?
Ekokampaamoni on perustettu vuonna 2014. Sen arvoja ovat olleet luonto edellä ja ihminen perässä. Kaiken materiaalin mitä käytän valitsen huolella ja sen tulee olla tarkasti valmistettu. Hiukset mitkä teen, teen keskittyen ja rauhassa. Ekokampaamossani ei ole ollut kiire. Itse aikanaan herkistyin hiuskemikaaleille ja vaihdoin suuntaa, päätös on ollut yksi parhaista elämässäni. Oma terveys on kullanarvoista.

Terveiset teille.
Toivon teille kaikille levollisuutta ja onnea. Halailkaa paljon ja muistakaa itsenne ja lähimmäisenne. Vain luoden itselleen harmoniaa voi antaa sitä täysin muille.