Tuotevalikoima

Ekologiset tuotesarjat

Tuotevalinnoissa on tärkeää niiden puhtaus luontoa ja ihmistä kohtaan kuitenkaan niiden ammattimaisuutta ja käytännöllisyyttä unohtamatta. Asiakkaalle annetaan ripaus luksusta ja roppakaupalla luonnollisuutta.

Less is more

Ekomaman luottohiustenhoitosarja. Less is Morella loihditaan kaikki viimeistelyt ja kampaukset. Shampoot ja hoidot ovat erittäin ylellisiä.
Less is Moren hiustenhoito- ja muotoilutuotteet ovat luonnonmukaisia ja luomusertifioituja. Sarja tulee Itävallasta. Tuotteet koostuvat luonnollisista raaka-aineista, jotka on valittu niiden tehokkuuden ja puhtauden mukaan. Sarjasta löytyy shampoot, hoitoaineet ja viimeistelytuotteet, jotka ovat nopeasti ja sataprosenttisesti biohajoavia. Tuotteisiin on valittu eteerisiä öljyjä tehostamaan hoidollisia vaikutuksia. Less is More shampoiden puhdistuksen pohjana käytetään miedoimpia vaahtoavia ainesosia, joita saadaan kasviperäisistä raaka-aineista, kuten kookosöljystä, sokerista ja aminohapoista. Shampoot koostuvat luomulaatuisista kasviuutteista ja bioaktiivisista kasviperäisistä aineista. Lopputuloksena ovat uskomattoman pehmeät ja raikkaan tuntuiset hiukset ja terve hiuspohja. Kaikki shampoot ovat tehokkaasti puhdistavia tiivisteitä. Parhaan pesutehon ja vaahtoavuuden aikaansaamiseksi voit pestä hiuksesi kahteen kertaan, jolloin toisella pesukerralla shampoo vaahtoaa runsaammin.
Less is Moren shampoot eivät sisällä sulfaatteja (SLS, SLES), PEG-yhdisteitä, DEA:ta, MEA:ta, MIPA:ta. Less is Moren hoitoaineet eivät sisällä synteettisiä polymeerejä, silikonia, parafiinejä, ammoniumyhdisteitä, glykolia, PEG-yhdisteitä. Less is Moren hiuksiin jätettävät tuotteet ovat riittoisia tiivisteitä ja hoitavina aineina toimivat kasviuutteet, proteiinit, kevyet kasviöljyt ja arvokkaat eteeriset öljyt.
Less Is Moren muotoilu- ja viimeistelytuotteiden perustana ovat luonnolliset vahat, hartsit ja kalvoja muodostavat aineet kuten sertifioitu Reilun Kaupan luomutäysruokosokeri, itävaltalainen metsähunaja, mehiläisvaha, kasviöljyt ja -voit, sellakka ja kitiini. Kalvonmuodostajana käytetään myös lehmuksen kukista saadusta hunajasta käymällä tehtyä simaa (lindenmead). Ainutlaatuiset luonnolliset materiaalit muotoilevat hiusta ja antavat kiiltoa, hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa ja antavat myös hiuksille niiden tarvitseman tärkeän suojan.

Farfalla

Ekomaman uusin tuotetuttavuus. Aitoa luonnonkosmetiikkaa. Luomuprosentti jopa 99% (NaTrue). Puhtaampaa kuin tarkimmat sertifikaatitkaan edellyttävät. Farfallan tuotteet on valmistettu kestävää kehitystä vaalien ja aidon luonnon mysteerin parantavaa voimaa hyödyntäen. Kaikki tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja niissä on paljon vaikuttavia ainesosia. Dermatologisesti testattu - Sopii todella herkkäihoisille. Farfalla on erittäin eettinen sarja ja se tulee Sveitsistä.Toiminnan perustana on todellinen eettisyys ja yritys on harrastanut 25-vuoden ajan jo reilua kauppaa. Sarjasta löytyy jopa yli 400 tuotetta vegaaneille. Ei eläinkokeita / Ei myy Kiinaan. Farfallan laatu ja eettisyys. Lue tarkemmin. Sarjan tuotteilla on todella hienostuneet mutta miedot tuoksut. Korkealaatuinen ja hieno koostumus. Tyylikkäät pakkaukset. Poikkea ostoksille.

Tek-puuharjat

Ekomaman kestosuosikit. Italialaiset puuharjat. Kun ostat tämän niin rakastut. ​Italialainen TEK valmistaa suurella sydämellä harjoja ja kampoja luonnonmateriaaleista jo toisessa sukupolvessa. Tekin puuharjat ja kammat kunnioittavat hiuksia ja päänahkaa ja toimivat samalla myös hoitotuotteina. Ne tuntuvat miellyttäviltä ja tekevät arkipäiväisestä hiusten laittamisesta lähes ylellisen itsensä hoitamisen hetken.
TEKin tuotteiden päämateriaalina on eurooppalainen, kestävän metsänhoidon kriteerit täyttävä 100% FSC sertifioitu puu (valkopyökki, seetri, oliivipuu). Puu on puhdas ja allergianeutraali materiaali ja ihanteellinen sekä hiusten että päänahan kauneudelle ja hyvinvoinnille.
Harjojen pohjissa käytetään aitoa luonnonkumia, ei synteettisesti valmistettuja raakaöljyjohdannaisia. Jokainen puuharja ja kampa viimeistellään ja pintakäsitellään käsityönä mehiläisvahalla ja pellavansiemenöljyllä. Tuotteissa käytetyt värit ovat myrkyttömiä kasvivärejä.
Luonnon kunnioittaminen ja ympäristövaikutusten huomioonottaminen näkyy koko tuotantoketjussa. Priosesseissa käytetty vesi kierrätetään ja käytetään uudestaan. Harjojen pakkaus on tehty valkaisemattomasta 100% FSC sertifioidusta kartongista. TEK käyttää tuotannossaan puhdasta RECS sertifioitua energiaa ja osallistuu uusiutuvien energiamuotojen kehittämiseen ja tutkimiseen.