Onko ekokampaajan hoito luxusta?

04.01.2022

Yleensä kun mainitsen sanan ekokampaaja, kohtaan kummastelevia katseita, siis että mitä sanoit? Toivottavasti saan teille hiukan avatuksi sanaa ekokampaaja. Muistathan silti että jokainen ekokampaaja toimii omalla tavallaan ja valitsemillaan aineilla ja minä aion nyt kertoa miten minä toimin."Minulle ekokampaajana on tärkeää kunnioittaa luontoa ja ihmistä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Haluan hoitaa ihmistä kokonaisvaltaisesti, hoitaen hiuksia, mieltä ja kehoa ja tarjota sitä hiukan luksuksella höystettynä. Ekokampaajana haluan olla rehellinen kaikkia sidosryhmiä kohtaan, jotta työskentelytavat ovat turvalliset sekä asiakasta että itseäni kohtaan."
Hui, mitä näin suuret asiat sitten käytännössä tarkoittavat minulle? Ekokampaamon tunnistaa heti, kun astuu sisään liikkeeseen. Siellä ei tuoksu voimakkaat kemikaalit vaan siellä tuoksuvat yrtit, eteeriset öljyt ja kasvit. Maanläheinen henna tai raikas sitruuna tuovat oman vivahteensa hoitoihin.
Ekokampaajana voin tarjota sinulle vaihtoehdon hoitaa hiuksia ilman synteettisiä, voimakkaita ja mahdollisesti allergisoivia aineita. Kasviväreillä ei saa aikaan voimakkaita vaalennuksia, mutta kullan, punaisen, ruskean ja jopa mustan värisiä hiuksia kylläkin. Kasvivärit hehkuvat hiuksissa elävän ja säihkyvän värisenä, luonnollisena korostaen juuri sinun omia ihania piirteitäsi.
Ekokampaaja hoitaa hiusten ja hiuspohjan lisäksi koko kehoa ja mieltä. Vaikka sinulla ei olisi mitään suurempaa ongelmaa hiustesi tai hiuspohjan suhteen voit valita rentouttavan ja puhdistavan intialaisen päänhieronnan sekä savi- tai merilevähoidon. Ekokampaajan työtä rikastuttavat kaikenlaiset hoidot luonnon omilla antimilla, kuten öljyillä, yrteillä, kasveilla, savella ja merilevällä.
Eikö kuulostakin ihanalta? Hiukan luksusta omaan arkeesi.