Luovuus, tuo monella tapaa ilmenevä voima

31.12.2021

Olen ammatiltani myös hiusalan opettaja. Opettajan töitä en ole tehnyt vakituisesti enää muutamaan vuoteen mutta intohimoinen suhtautumiseni ekokampaajuuteen sai yhden uuden asian vireille toissa vuonna. Syksyllä 2016 alkoi suunnittelemani ja yhdessä Tredun eli Tampereen seudun ammattioppilaitoksen kanssa toteutettu ekokampaajakoulutus. Tuo oli ensimmäinen laatuaan Tampereella.

Oi oi oi, olin tuolloin todella innoissani ja alkumetreillä vielä oman yritykseni kanssa mutta visio paremmasta tulevaisuudesta sai alkunsa. Halusin kouluttaa parturi-kampaajista ekokampaajia. Palo oli kova jakaa tietoa ja taitoa mistä olin itse superkiinnostunut. Näin "oma" ekokampaajakoulutukseni sai alkunsa.

Luonnonkosmetiikka kasvattaa edelleen suosiotaan ja maahantuodaan jo monia eri merkkejä. Ekokampaaminen on ihanaa. Eniten saan olla rauhallisesti omassa Ekokampaamo Ekomamassa Turussa mutta välillä piipahdan Tampereella ja siitä ajattelinkin teille kertoa.

Mitä ekokampaajakoulutus sisältää?

Ekokampaapaajakoulutus on tarkoitettu parturi-kampaajille ja jatkokoulutus käydään vuoden aikana. Koulutuksia on järjestetty ympäri Suomen n.20 vuoden ajan, Helsingissä ja Tampereella nyt ainakin alkoi tänä vuonna koulutukset. Muina vuosina on ollut myös Vaasassa, Kuopiossa, Tuusulassa ja Kemijärvellä. Lisää voit lukea koulutuksen sisällöstä