Tek harja

​Italialainen TEK valmistaa suurella sydämellä harjoja ja kampoja luonnonmateriaaleista jo toisessa sukupolvessa. Tekin puuharjat ja kammat kunnioittavat hiuksia ja päänahkaa ja toimivat samalla myös hoitotuotteina. Ne tuntuvat miellyttäviltä ja tekevät arkipäiväisestä hiusten laittamisesta lähes ylellisen itsensä hoitamisen hetken.

TEKin tuotteiden päämateriaalina on eurooppalainen, kestävän metsänhoidon kriteerit täyttävä 100% FSC sertifioitu puu (valkopyökki, seetri, oliivipuu). Puu on puhdas ja allergianeutraali materiaali ja ihanteellinen sekä hiusten että päänahan kauneudelle ja hyvinvoinnille.

Harjojen pohjissa käytetään aitoa luonnonkumia, ei synteettisesti valmistettuja raakaöljyjohdannaisia. Jokainen puuharja ja kampa viimeistellään ja pintakäsitellään käsityönä mehiläisvahalla ja pellavansiemenöljyllä. Tuotteissa käytetyt värit ovat myrkyttömiä kasvivärejä.

Luonnon kunnioittaminen ja ympäristövaikutusten huomioonottaminen näkyy koko tuotantoketjussa. Priosesseissa käytetty vesi kierrätetään ja käytetään uudestaan. Harjojen pakkaus on tehty valkaisemattomasta 100% FSC sertifioidusta kartongista. TEK käyttää tuotannossaan puhdasta RECS sertifioitua energiaa ja osallistuu uusiutuvien energiamuotojen kehittämiseen ja tutkimiseen.

39,00 €